ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


0. Szolgáltató

  Tulajdonos, ügyvezető: Komjáti Dániel - Komjáti Dániel E.V
  Hatályos székhely: 1151 Budapest, Pozsony utca 2.
  Adószám: 59890023-1-42
  Nyilvántartási szám: 57937508

1. A szolgáltatás tárgya, tartalma

 • 1.1. TheSpicy (továbbiakban: Szolgáltató) a szolgáltatásaira előfizető ügyfél (továbbiakban: Előfizető) részére a szolgáltatási Szerződésben (továbbiakban: Szerződésben) meghatározott szolgáltatásokat biztosítja, az érvényes árlistában és a jelen ÁSZF-ben foglalt feltételek szerint.

 • 1.2. Az Előfizető a regisztrációjával elfogadja az ÁSZF-ben foglaltaka

2. A Szolgáltató jogai és Kötelezettségei

 • 2.1. A rendelkezésre állás számításába nem tartoznak bele az előre bejelentett karbantartások, fejlesztések, melyek maximum 24 órát vehet igénybe alkalmanként, ha ez nem történik meg (szolgáltatási) kárpótlás illeti a felhasználót.

 • 2.2. A Szolgáltató köteles a megrendelt szolgáltatásokat a megrendeléstől számított 7 munkanapon belül biztosítani. Kivételt képeznek azok a kiegészítő, harmadik fél által nyújtott szolgáltatások, melyeket a Szolgáltató közvetít az Előfizető felé. Ezen szolgáltatások kezdete a harmadik fél hatáskörébe tartozik.

 • 2.3. A Szolgáltató díjmentesen technikai támogatást nyújt a megrendelt szolgáltatás igénybevételéhez. A technikai támogatás online felületen vehető igénybe a http://thespicy.hu címen.

 • 2.4. A Szolgáltató jogosult az érvényes árlistában megadott díjakat az Előfizető felé számlázni. A számlázás minden hónap hónapforduló-ján történik. Az első számlát a Szolgáltató megrendelést követően állítja ki melyet az Előfizető a szolgáltatás elkezdésével teljesíti, a szolgáltatás mindaddig nem vehető igénybe, míg az szolgáltatás ellenértéke nem érkezik be a szolgáltatóhoz.

 • 2.5. A Szolgáltató jogosult a szolgáltatást szüneteltetni, vagy a szolgáltatást azonnali hatállyal felmondani, amennyiben az Előfizető az alábbi pontok bármelyikét megszegi:

 • 2.6 Tilos az Interneten kéretlen reklám célú e-mail-ek küldése valamint más felhasználók zaklatása, akár e-mail, akár tartalom, akár hálózati támadásokkal. Tilos a https://thespicy.hu weboldalon bármilyen felnőtt tartalmú képek, és kéretlen tartalmak feltöltése, profilkép beállítása. Amennyiben hálózati támadást tapasztal a szolgáltató, úgy az ügyfél szolgáltatását azonnali hatállyal felfüggesztheti.

 • 2.7. A Szolgáltató a tőle elvárható gondossággal óvja az Előfizető által a Szolgáltató szerverein elhelyezett adatokat, azonban nem vállal felelősséget az adatokért, sem az adatok elvesztéséből származó anyagi károkért.

 • 2.8. A Szolgáltató jogosult az Előfizető adatait nyilvántartásban szerepeltetni, azonban azokat harmadik félnek az Előfizető írásos jóváhagyása nélkül nem adhatja át. Kivételt képez a törvényi kötelezettség adatszolgáltatásra.

 • 2.9. A Szolgáltató jogosult a jelen ÁSZF-et egyoldalúan módosítani, a változás érvénybe lépése előtt 10 nappal korábban tájékoztatni kell az ügyfeleit.

3. Az Előfizető jogai és kötelezettségei

 • 3.1. Az Előfizető jogosult az általa megrendelt szolgáltatások igénybevételére a nap 24 órájában, a megrendelt időtartamra.

 • 3.2. Az Előfizető köteles a megrendelt szolgáltatásokat előírásszerűen használni, ellenkező esetben a Szolgáltató jogosult a szolgáltatást szüneteltetni, vagy azonnali hatállyal leállítani. A hibás vagy helytelen használatból eredő károkért az Előfizető felelősséggel tartozik.

 • 3.3. Az Előfizető köteles a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges azonosítókat titokban tartani, a jogosulatlan használatból eredő károkért az Előfizető felel.

 • 3.4. Az Előfizető köteles az igénybevett szolgáltatásokért az árlistában megadott díjat megfizetni. Az előfizető elfogadja, hogy fizetési késedelem esetén a Szolgáltató jogosult a szolgáltatások korlátozására.

 • 3.5. Az Előfizető elfogadja, hogy amennyiben 5 napnál nagyobb mértékű díj tartozás áll fenn, akkor szolgáltató figyelmeztetés nélkül felmondhatja a szolgáltatást, és leállíthatja.

4. A Szolgáltatás hatálya

 • 4.1. A szolgáltatás minimum 30 napra jön létre.

 • 4.2. Mindkét fél jogosult a Szolgáltatást azonnali hatállyal felmondani, amennyiben a másik fél a jelen szabályokat megszegi.

 • 4.3. A szolgáltatás rendes felmondása nem mentesít a felmondás napján keletkezett kötelezettségek (pl. fizetési kötelezettség) alól.

 • 4.4. A szolgáltatás felmondása keletkezett díjhátralék miatt a szolgáltató zárolhatja az ügyfél adatait, melyet egy hétig köteles tárolni. A türelmi idő lejártakor a szolgáltató jogában áll törölni az ügyfél adatokat. A fennálló díjhátralék kezelése ügyében a szolgáltatónak jogában áll a díjhátralékot és a felmerülő költségeket behajtani az Előfizetőn, ebből kifolyólag átadhatja az adatokat harmadik fél számára.

5. Barion

 • A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

INFORMÁCIÓ


Jelen felületen meg tudja tekinteni a következő feltételeinket, illetve adatkezelési tájékoztatásainkat amik elengethetetlenek szolgáltatásaink zökkenőmentes működtetéséhez


ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ


Adatvédelmi irányelvek

Utolsó frissítés: 2023. december 9

Ez az adatvédelmi szabályzat leírja az Ön adatainak gyűjtésére, felhasználására és közzétételére vonatkozó irányelveinket és eljárásainkat, amikor Ön a Szolgáltatást használja, és tájékoztatja Önt az Ön adatvédelmi jogairól és arról, hogy a törvény hogyan védi Önt.

Személyes adatait a Szolgáltatás biztosítására és fejlesztésére használjuk. A Szolgáltatás használatával Ön beleegyezik az információk gyűjtésébe és felhasználásába a jelen Adatvédelmi szabályzattal összhangban.

Értelmezés és definíciók

Értelmezés

Azok a szavak, amelyek kezdőbetűjét nagybetűvel írják, a következő feltételek mellett határozzák meg a jelentésüket. A következő meghatározások jelentése ugyanaz, függetlenül attól, hogy egyes vagy többes számban szerepelnek.

Definíciók

A jelen Adatvédelmi szabályzat céljaira:

A Fiók: olyan egyedi fiókot jelent, amelyet az Ön számára hoztak létre, hogy hozzáférhessen Szolgáltatásunkhoz vagy Szolgáltatásunk egyes részeihez.
Vállalat: (a jelen Szerződésben „Szolgáltató”, „Mi”, néven hivatkozunk) a Komjáti Dániel EV, 1151 Budapest, Pozsony utca 2. címre utal.
Cookie-k: olyan kis fájlok, amelyeket egy webhely helyez el az Ön számítógépére, mobileszközére vagy bármely más eszközére, amelyek az Ön böngészési előzményeinek részleteit tartalmazzák az adott webhelyen, számos felhasználás mellett.
Ország utal: Magyarországra
Eszköz: minden olyan eszközt jelent, amely hozzáférhet a Szolgáltatáshoz, például számítógép, mobiltelefon vagy digitális táblagép.
Személyes adatok: minden olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható személyre vonatkozik.
Szolgáltatás: a Weboldalra hivatkozik.
Szolgáltató: minden olyan természetes vagy jogi személy, aki a Társaság nevében kezeli az adatokat. A Szolgáltatás elősegítésére, a Szolgáltatás Vállalat nevében történő nyújtására, a Szolgáltatáshoz kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére vagy a Vállalat segítségére a Szolgáltatás igénybevételének elemzésében a Vállalat által alkalmazott harmadik fél cégekre vagy magánszemélyekre vonatkozik.
Használati adatok: automatikusan gyűjtött adatokra vonatkozik, amelyek akár a Szolgáltatás használata során, akár magából a Szolgáltatási infrastruktúrából származnak (például egy oldallátogatás időtartama).
Weboldal: a TheSpicy-ra vonatkozik, elérhető innen thespicy.hu
Ön: a Szolgáltatáshoz hozzáférő vagy azt használó magánszemélyt, vagy azt a társaságot vagy más jogi személyt jelenti, amelynek nevében az adott személy hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy azt használja, adott esetben.

Az Ön személyes adatainak gyűjtése és felhasználása

Személyes adatok

Szolgáltatásunk használata során megkérhetjük Önt, hogy adjon meg számunkra bizonyos személyazonosításra alkalmas adatokat, amelyek segítségével kapcsolatba léphetünk Önnel vagy azonosíthatjuk Önt. A személyazonosításra alkalmas adatok magukban foglalhatják, de nem kizárólagosan:

Email cím
Keresztnév és vezetéknév
Telefonszám
Lakcím, állam, tartomány, irányítószám, város
Használati adatok

Használati adatok

A Szolgáltatás használata során a Használati adatok gyűjtése automatikusan történik.

A használati adatok tartalmazhatnak olyan információkat, mint például az Ön Eszközének Internet Protokoll-címe (pl. IP-cím), a böngésző típusa, a böngésző verziója, a Szolgáltatásunk által felkeresett oldalak, a látogatás időpontja és dátuma, az ezeken az oldalakon eltöltött idő, egyedi eszköz azonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Amikor mobileszközről vagy mobileszközön keresztül éri el a Szolgáltatást, bizonyos információkat automatikusan gyűjthetünk, beleértve, de nem kizárólagosan az Ön által használt mobileszköz típusát, az Ön mobileszközének egyedi azonosítóját, az Ön mobileszközének IP-címét, az Ön mobilját. Operációs rendszer, az Ön által használt mobil internetböngésző típusa, egyedi eszközazonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Olyan információkat is gyűjthetünk, amelyeket az Ön böngészője küld, amikor felkeresi Szolgáltatásunkat, vagy amikor mobileszközről vagy mobileszközön keresztül hozzáfér a Szolgáltatáshoz.

Nyomon követési technológiák és sütik

Cookie-kat és hasonló nyomkövetési technológiákat használunk a Szolgáltatásunkon végzett tevékenységek nyomon követésére és bizonyos információk tárolására. A felhasznált nyomkövetési technológiák jelzők, címkék és szkriptek információk gyűjtésére és nyomon követésére, valamint Szolgáltatásunk fejlesztésére és elemzésére. Az általunk használt technológiák a következők lehetnek:

 • Cookie-k vagy böngésző cookie-k: A cookie egy kis fájl, amelyet az Ön Készülékén helyeznek el. Utasíthatja böngészőjét, hogy utasítsa el az összes cookie-t, vagy jelezze, ha sütiket küldenek. Ha azonban nem fogadja el a cookie-kat, előfordulhat, hogy nem tudja használni Szolgáltatásunk egyes részeit. Hacsak nem módosította böngészője beállításait úgy, hogy az elutasítsa a cookie-kat, Szolgáltatásunk használhat cookie-kat.
 • Web Beacons: Szolgáltatásunk egyes részei és e-mailjeink tartalmazhatnak kisméretű elektronikus fájlokat, amelyeket webjelzőknek (más néven egyértelmű gifeknek, pixelcímkéknek és egypixeles gifeknek) neveznek, és amelyek lehetővé teszik a Vállalat számára, hogy megszámolja például azokat a felhasználókat, akik meglátogatták ezeket az oldalakat. vagy megnyitott egy e-mailt és egyéb kapcsolódó webhelystatisztikákhoz (például egy bizonyos szakasz népszerűségének rögzítéséhez, valamint a rendszer és a szerver integritásának ellenőrzéséhez).

A cookie-k lehetnek „Persistent” vagy „Session” cookie-k. Az állandó cookie-k az Ön személyi számítógépén vagy mobileszközén maradnak, amikor Ön offline állapotba kerül, míg a munkamenet-cookie-k törlődnek, amint bezárja webböngészőjét. A sütikről bővebben itt olvashatTermsFeed webhelycikk.

Mind a munkamenet-, mind az állandó cookie-kat az alábbiakban meghatározott célokra használjuk:

Szükséges / Nélkülözhetetlen cookie-k
Típus: Munkamenet-cookie-k
Kezeli: Mi
Cél: Ezek a sütik elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Weboldalon keresztül elérhető szolgáltatásokat biztosítsanak Önnek, és lehetővé tegyék bizonyos funkcióinak használatát. Segítenek a felhasználók hitelesítésében és megakadályozzák a felhasználói fiókok csalárd használatát. Ezen Cookie-k nélkül az Ön által kért szolgáltatások nem biztosíthatók, és ezeket a sütiket csak arra használjuk, hogy ezeket a szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek.

Cookie-kra vonatkozó szabályzat / Figyelmeztetés, elfogadás Cookie-k Típus: Állandó cookie-k
Kezeli: Mi
Cél: Ezek a sütik azonosítják, hogy a felhasználók elfogadták-e a cookie-k használatát a weboldalon.
Funkcionalitási cookie-k
Típus: Állandó cookie-k
Kezeli: Mi
Cél: Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy emlékezzünk a Webhely használata során hozott döntéseire, például megjegyezzük bejelentkezési adatait vagy a nyelvi preferenciát. Ezeknek a sütiknek az a célja, hogy személyesebb élményt nyújtsanak Önnek, és elkerüljék, hogy minden alkalommal újra meg kelljen adnia preferenciáit, amikor a Weboldalt használja.

Az általunk használt sütikről és a cookie-kkal kapcsolatos választásairól további információért látogasson el Cookie-szabályzatunkba vagy Adatvédelmi szabályzatunk Cookie-k részébe.

Személyes adatainak felhasználása

A Vállalat az alábbi célokra használhatja fel a személyes adatokat:

 • Szolgáltatásunk biztosítására és fenntartására, beleértve a Szolgáltatásunk használatának figyelemmel kísérését.
 • Fiókja kezeléséhez: a Szolgáltatás felhasználóiként történő regisztrációjának kezeléséhez. Az Ön által megadott Személyes adatok hozzáférést biztosíthatnak a Szolgáltatás különböző funkcióihoz, amelyek az Ön, mint regisztrált felhasználó rendelkezésére állnak.
 • A szerződés teljesítéséhez: Az Ön által vásárolt termékekre, cikkekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó adásvételi szerződés vagy bármely más, a Szolgáltatáson keresztül velünk kötött szerződés kidolgozása, betartása és vállalása.
 • Kapcsolatfelvétel: Az Önnel való kapcsolatfelvétel e-mailen, telefonhíváson, SMS-en vagy az elektronikus kommunikáció más, ezzel egyenértékű formáján, például a mobilalkalmazások push értesítésein a funkciókkal, termékekkel vagy szerződéses szolgáltatásokkal kapcsolatos frissítésekről vagy tájékoztató jellegű kommunikációról, beleértve a biztonsági frissítéseket is, ha szükséges vagy ésszerű megvalósításukhoz.
 • Hogy biztosítsam Önnek: Hírekkel, különleges ajánlatokkal és általános információkkal az általunk kínált egyéb árukról, szolgáltatásokról és eseményekről, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyeket Ön már vásárolt, vagy amelyekről érdeklődött, kivéve, ha úgy döntött, hogy nem kap ilyen információkat.
 • Kérelmeinek kezelése: Hogy részt vegyen és kezelje a hozzánk intézett kéréseit.
 • Vállalkozás átadása esetén: Az Ön adatait felhasználhatjuk egyes vagyonunk egy részének vagy egészének egyesülésének, leválasztásának, szerkezetátalakításának, átszervezésének, feloszlatásának vagy egyéb értékesítésének vagy átruházásának értékelésére vagy lebonyolítására, akár folyamatos vállalkozásként, akár csődeljárás, felszámolás vagy hasonló eljárás részeként, amelyben a Szolgáltatásunk felhasználóiról birtokolt Személyes adatok az átadott eszközök között szerepelnek.
 • Más célokra: Az Ön adatait más célokra is felhasználhatjuk, például adatelemzésre, használati trendek azonosítására, promóciós kampányaink hatékonyságának meghatározására, valamint Szolgáltatásunk, termékeink, szolgáltatásaink, marketingünk és az Ön tapasztalatainak értékelésére és fejlesztésére.

Az alábbi helyzetekben oszthatjuk meg személyes adatait:

 • Szolgáltatókkal: Személyes adatait megoszthatjuk a Szolgáltatókkal, hogy figyelemmel kísérjük és elemezzük Szolgáltatásunk használatát, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.
 • Vállalkozás átadása esetén: Személyes adatait megoszthatjuk vagy átadhatjuk bármely egyesüléssel, a Vállalat eszközeinek értékesítésével, finanszírozásával vagy vállalkozásunk egészének vagy egy részének felvásárlásával kapcsolatban vagy tárgyalások során egy másik társaságnak.
 • Az Ön beleegyezésével: Az Ön hozzájárulásával bármely más célból kiadhatjuk személyes adatait.

Személyes adatainak továbbítása

Az Ön adatait, beleértve a Személyes adatokat is, a Vállalat üzemeltető irodáiban és minden más olyan helyen kezeljük, ahol az adatkezelésben érintett felek tartózkodnak. Ez azt jelenti, hogy ezek az információk továbbíthatók – és azokon – az Ön államán, tartományán, országán vagy egyéb kormányzati joghatóságán kívül található számítógépekre, ahol az adatvédelmi törvények eltérhetnek az Ön joghatóságának hatályától.

Az Ön hozzájárulása a jelen Adatvédelmi szabályzathoz, majd az ilyen információk benyújtása az Ön beleegyezését jelenti az átadásba.

A Szolgáltató minden ésszerűen szükséges lépést megtesz annak biztosítására, hogy az Ön adatait biztonságosan és a jelen Adatvédelmi Szabályzattal összhangban kezeljék, és az Ön személyes adatait semmilyen szervezetnek vagy országnak nem továbbítják, kivéve, ha megfelelő ellenőrzések vannak érvényben, beleértve a Az Ön adatai és egyéb személyes adatai.

Törölje személyes adatait

Önnek jogában áll kérni, hogy segítsünk az Önről gyűjtött személyes adatok törlésében.

Szolgáltatásunk lehetőséget adhat Önnek bizonyos Önre vonatkozó információk törlésére a Szolgáltatáson belül.

Adatait bármikor frissítheti, módosíthatja vagy törölheti, ha bejelentkezik Fiókjába, ha rendelkezik ilyennel, és felkeresi a fiókbeállítások szakaszt, amely lehetővé teszi személyes adatainak kezelését. Felveheti velünk a kapcsolatot, hogy hozzáférést kérjen az Ön által számunkra megadott személyes adatokhoz, javítsa vagy törölje azokat.

Felhívjuk figyelmét azonban, hogy bizonyos információkat meg kell őriznünk, ha erre jogi kötelezettségünk vagy jogalapunk van.

Személyes adatainak nyilvánosságra hozatala

Üzleti tranzakciók

Ha a Társaság egyesülésben, felvásárlásban vagy vagyonértékesítésben vesz részt, az Ön Személyes Adatai továbbításra kerülhetnek. Az Ön személyes adatainak továbbítása előtt értesítést küldünk, és egy másik adatvédelmi szabályzat hatálya alá kerül.

Bűnüldözés

Bizonyos körülmények között a Szolgáltató kötelezheti az Ön személyes adatainak közzétételére, ha ezt törvény írja elő, vagy hatóságok (pl. bíróság vagy kormányzati szerv) érvényes kérésére válaszul.

Egyéb jogi követelmények

A Vállalat nyilvánosságra hozhatja az Ön személyes adatait abban a jóhiszeműségben, hogy az ilyen intézkedés szükséges:

 • Törvényi kötelezettséget teljesíteni
 • Védi és védi a Társaság jogait vagy tulajdonát
 • A Szolgáltatással kapcsolatos esetleges jogsértések megelőzése vagy kivizsgálása
 • Védje a Szolgáltatást igénybe vevők vagy a nyilvánosság személyes biztonságát
 • Véd a jogi felelősséggel szemben

Személyes adatainak biztonsága

Személyes adatainak biztonsága fontos számunkra, de ne feledje, hogy az Interneten keresztüli továbbítás vagy az elektronikus tárolás egyik módja sem 100%-ban biztonságos. Bár törekszünk arra, hogy kereskedelmileg elfogadható eszközöket alkalmazzunk az Ön személyes adatainak védelmére, nem tudjuk garantálni azok teljes biztonságát.

Gyermekek magánélete

Szolgáltatásunk nem szól 14 éven aluliak számára. Tudatosan nem gyűjtünk személyazonosításra alkalmas adatokat 14 éven aluliaktól. Ha Ön szülő vagy gyám, és tudatában van annak, hogy gyermeke személyes adatokat bocsátott rendelkezésünkre, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ha tudomásunkra jut, hogy 14 éven aluli személyektől gyűjtöttünk személyes adatokat a szülői beleegyezés ellenőrzése nélkül, lépéseket teszünk annak érdekében, hogy ezeket az információkat eltávolítsuk szervereinkről.

Ha az Ön adatainak feldolgozásának jogalapjaként a beleegyezésre kell támaszkodnunk, és az Ön országa megköveteli a szülő hozzájárulását, akkor előfordulhat, hogy az Ön szülőjének beleegyezését kérjük, mielőtt összegyűjtjük és felhasználjuk ezeket az információkat.

Más webhelyekre mutató hivatkozások

Szolgáltatásunk tartalmazhat hivatkozásokat olyan más weboldalakra, amelyeket nem mi üzemeltetünk. Ha rákattint egy harmadik fél hivatkozására, akkor az adott harmadik fél webhelyére kerül. Nyomatékosan javasoljuk, hogy tekintse át minden felkeresett webhely adatvédelmi szabályzatát.

Nincs ellenőrzésünk és nem vállalunk felelősséget harmadik felek webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalma, adatvédelmi irányelvei vagy gyakorlata felett.

Jelen Adatvédelmi szabályzat változásai

Időnként frissíthetjük Adatvédelmi szabályzatunkat. Minden változásról az új Adatvédelmi szabályzat közzétételével értesítjük ezen az oldalon.

Tájékoztatjuk Önt e-mailben és/vagy a Szolgáltatásunkon látható jól látható értesítésben, mielőtt a változás hatályba lép, és frissítjük az „Utolsó frissítés” dátumát a jelen Adatvédelmi szabályzat tetején.

Javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az Adatvédelmi szabályzatot bármilyen változás miatt. A jelen Adatvédelmi Szabályzat módosításai akkor lépnek érvénybe, amikor azokat ezen az oldalon közzéteszik.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van a jelen Adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, forduljon hozzánk:

E-mailben: info@thespicy.hu
Weboldalunk ezen oldalának meglátogatásával: Kapcsolat
Bejelentkezés után hibajegyrendszerünkben: Hibajegy / Segítségkérés